εγκαταστασεις-λαππα-slider

ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ
απο το 1983
ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


εγκαταστασεις-λαππα-slider
ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ
απο το 1983

Σωλήνες Γεωτρήσεων Νερού

Η εταιρεία Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ ξεχωρίζεται για την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία που παρέχει στην παραγωγή σωλήνων γεωτρήσεων νερού. Η διαδικασία κατασκευής των σωλήνων είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες εργαλειομηχανές CNC και εξειδικευμένα ρομποτικά μηχανήματα. Επιπλέον, επιλέγονται ακριβώς υλικά υψηλής ποιότητας για την κατασκευή τους.

Με την πιστοποίηση της εταιρείας μας σύμφωνα με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας EN ISO 9001:2015, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ότι τα προϊόντα μας πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στην αγορά. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα είναι απόλυτη, και αυτό αποτυπώνεται στην αξιοπιστία των προϊόντων μας.

Στην κατηγορία των σωλήνων γεωτρήσεων, διακρίνουμε δύο βασικές υποκατηγορίες, ανάλογα με το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται:

Σωλήνες γεωτρήσεων μεταλλικές (χαλύβδινες και ανοξείδωτες)

Η εταιρία Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ παράγει σωλήνες γεωτρήσεων μεταλλικούς, ευθείας αφανούς ραφής τύπου ER/HFW (Electric Resistance/High Frequency Welding) κατά DIN 1626/2-2458, διαμέτρου 51/2″ – 123/4″ και μήκους 6m χωρίς εγκάρσιες ραφές χρησιμοποιόντας Ά ύλες άριστης ποιότητας. Το έλασμα των σωλήνων είναι από χάλυβα ποιότητας St37 ή St42, πάχους 3-7mm ή και από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας AISI 304 ή AISI 316, πάχους 3-6mm. Οι φιλτροσωλήνες γεωτρήσεων, είναι γεφυρωτού τύπου κατά DIN 4922 και παράγονται από σωλήνες ευθείας αφανούς ραφής τύπου ER/HFW(Electric Resistance/High Frequency Welding) κατά DIN 1626/2-2458, διαμέτρου 51/2″ – 123/4″ και μήκους 6m χωρίς εγκάρσιες ραφές.

Σωλήνες γεωτρήσεων πλαστικές PVC–U

Η εταιρία Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ, παράγει και πλαστικούς PVC-U σωλήνες και φιλτροσωλήνες γεωτρήσεων. Η παραγωγή τους γίνεται από αυτόματη γραμμή παραγωγής με εργαλειομηχανές CNC χρησιμοποιόντας Ά ύλες άριστης ποιότητας.  Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα που παράγει πλαστικούς σωλήνες γεωτρήσεων κατά DIN 4925. Η διάνοιξη των σπειρωμάτων στους πλαστικούς σωλήνες και φιλτροσωλήνες, γίνεται από ειδική CNC εργαλειομηχανή σπειρωμάτων. Ο τύπος του σπειρώματος είναι τραπεζοειδής κατά DIN 4925, βήματος 6mm – 12mm ανάλογα με τη διάμετρο του σωλήνα. Το σπείρωμα αυτό είναι το πλέον κατάλληλο για γεωτρήσεις γιατί έχει μεγάλη αντοχή σε φορτία.

Προϊόντα
Χαλύβδινοι και Ανοξείδωτοι Σωλήνες και Φιλτροσωλήνες Γεωτρήσεων

Χαλύβδινοι και Ανοξείδωτοι Σωλήνες και Φιλτροσωλήνες Γεωτρήσεων

Η εταιρία Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ παράγει σωλήνες γεωτρήσεων μεταλλικούς, ευθείας αφανούς ραφής τύπου ER/HFW (Electric Resistance/High Frequency Welding) κατά DIN 1626/2-2458, διαμέτρου 51/2″ – 123/4″ και μήκους 6m χωρίς εγκάρσιες ραφές χρησιμοποιόντας Ά ύλες άριστης ποιότητας.

Μάθε περισσότερα για τους Χαλύβδινους και Ανοξείδωτους Σωλήνες

Πλαστικοί PVC-U Σωλήνες και Φιλτροσωλήνες Γεωτρήσεων

Πλαστικοί PVC-U Σωλήνες και Φιλτροσωλήνες Γεωτρήσεων

Η εταιρία Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ, παράγει και πλαστικούς PVC-U σωλήνες και φιλτροσωλήνες γεωτρήσεων. Η παραγωγή τους γίνεται από αυτόματη γραμμή παραγωγής με εργαλειομηχανές CNC χρησιμοποιόντας Ά ύλες άριστης ποιότητας.

Μάθε περισσότερα για Πλαστικούς PVC-U Σωλήνες

Υποβρύχιες Αντλίες

Υποβρύχιες Αντλίες

Η Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ αποτελεί αξιόπιστο εκπρόσωπο των κορυφαίων ιταλικών υποβρύχιων αντλιών PANELLI, τους υποβρύχιους κινητήρες PANELLI για τις αντλίες και ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας PANELLI.

Μάθε περισσότερα για τις Υποβρύχιες Αντλίες

Σωλήνες Υποβρύχιων Αντλιών

Σωλήνες Υποβρύχιων Αντλιών

Η εταιρεία μας κατασκευάζει σε τόρνους CNC βιδωτούς χαλύβδινους σωλήνες σύμφωνα με το πρότυπο ASTM A53 από χάλυβα ποιότητας GRADE B και τις μούφες τους, για τις αντλίες, σε διαμέτρους 2’’- 8’’ και σε μήκη 3-6m.

Μάθε περισσότερα για τους Σωλήνες Υποβρύχιων Αντλιών

Πλαστικοί Σωλήνες Γεωτρήσεων Πολυαιθυλενίου

Πλαστικοί Σωλήνες Γεωτρήσεων Πολυαιθυλενίου

Πλαστικοί σωλήνες και φιλτροσωλήνες πολυαιθυλενίου (High Density Polyethylene Pipes- PEAD) με σπειρώματα. Οι σωλήνες αυτοί βρίσκουν χρήση στη μεταφορά και συλλογή λυμάτων και στη μεταφορά βιολογικών αερίων.

Μάθε περισσότερα για τους Πλαστικούς Σωλήνες Γεωτρήσεων

Μηχανουργικά Εξαρτήματα

Μηχανουργικά Εξαρτήματα

Η εταιρεία Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ, λόγω των σύγχρονων CNC εργαλειομηχανών που διαθέτει, μπορεί να παράγει εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και ακρίβειας. Ο σχεδιασμός των προϊόντων και η υποστήριξη των CNC εργαλειομηχανών γίνεται από πρόγραμμα CAD-CAM.

Μάθε περισσότερα για τα μηχανουργικά εξαρτήματα

Πολύχρονη εμπειρία
qode-np-item
1
Πολύχρονη Εμπειρία
qode-np-item
2
Συνεχείς Επενδύσεις
qode-np-item
3
Σύγχρονος Εξοπλισμός
qode-eliptic-slider
Οι Συνεργάτες μας

Οι συνεργασίες μας εκτείνονται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα και στους πελάτες μας περιλαμβάνονται αγρότες, ξενοδοχειακές μονάδες, μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας, εταιρείες εμφιαλώσεων, εργολήπτες δημοσίων έργων αλλά και φορείς όπως δήμοι, η ΔΕΗ ΑΕ, το ΙΓΜΕ.

Στρατηγικοί Στόχοι

Σαν εταιρεία έχουμε θεσπίσει τους εξής στρατηγικούς στόχους:

Παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, βασισμένη στις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Παράδοση των προϊόντων με συνέπεια, σε πολύ σύντομο χρόνο.

Άριστη σχέση κόστους - ποιότητας των προϊόντων μας.

Υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας διαθέτει υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη για την εξυπηρέτηση της κεντικής και βόρειας Ελλάδας.

FAQ

Τι είναι οι σωλήνες γεωτρήσεων;

Οι σωλήνες γεωτρήσεων είναι μεταλλικοί ή πλαστικοί σωλήνες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των γεωτρήσεων. Αυτοί οι σωλήνες επιτρέπουν την εξαγωγή του γεωτρημένου υλικού (όπως πετρέλαιο, νερό ή φυσικό αέριο) στην επιφάνεια.

Ποια είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τους σωλήνες γεωτρήσεων;

Οι σωλήνες γεωτρήσεων μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως χάλυβας, πλαστικό, ανοξείδωτο χάλυβα, πολυαιθυλένιο (PE) ή πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής.

Ποιος είναι ο ρόλος των σωλήνων γεωτρήσεων σε μια γεώτρηση;

Οι σωλήνες γεωτρήσεων χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν το γεωτρημένο άνοιγμα και να αποτρέψουν την κατάρρευση του. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά του υλικού που εξορύσσεται από τη γεώτρηση προς την επιφάνεια.

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη σωλήνων γεωτρήσεων;

Υπάρχουν διάφορα είδη σωλήνων γεωτρήσεων, όπως:

  • Σωλήνες εγκατάστασης: Χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την εγκατάσταση εξαρτημάτων, όπως αντλίες, αισθητήρες ή ενδιάμεσους σωλήνες, μέσα στο γεωτρημένο άνοιγμα.
  • Σωλήνες αντλίας: Χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά υγρών, όπως νερό ή πετρέλαιο, από τον υπόγειο χώρο στην επιφάνεια.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη κατά την επιλογή σωλήνων γεωτρήσεων;

Κατά την επιλογή σωλήνων γεωτρήσεων, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Διάμετρος και πάχος του σωλήνα.
  • Υλικό κατασκευής.
  • Αντοχή σε πίεση και θερμοκρασία.
  • Αντοχή σε χημικές επιθέσεις αν χρειαστεί.
  • Κόστος.